Per-Arne Andersen

Per-Arne Andersen er en banebrytende førsteamanuensis i kunstig intelligens og cybersikkerhet ved Universitetet i Agder og seniorrådgiver ved Sykehuset Sør-Norge. Som CTO hos AIExperts AS og Newbringer AS, er han en hjerne innen teknologiutvikling og innovasjon. Med et mangfold av interesser er Per-Arne dypt engasjert i forskning, undervisning og offentlig oppsøking, og presser konsekvent grensene for menneskelig forståelse. Hans omfattende akademiske erfaring, styrket av en doktorgrad og en stadig voksende liste med fagfellevurderte artikler, har gjort ham til en autoritet på sitt felt.

En karismatisk tankeleder, Per-Arnes lidenskap for å utdanne samfunnet om fordelene og farene ved kunstig intelligens har etablert ham som en etterspurt offentlig foredragsholder. Han fengsler publikum med sin unike evne til å oversette komplekse konsepter til praktisk, styrkende innsikt for hverdagen. Ved å koble prikkene mellom AI-fremskritt, cybersikkerhet og fremtiden til det menneskelige samfunnet, utfordrer Per-Arne folk til å omfavne den teknologiske revolusjonen med en balansert, informert tilnærming. Hans visjonære veiledning inspirerer både enkeltpersoner og organisasjoner til å utnytte potensialet til AI, og sikre en lysere fremtid for menneskeheten.

Recommendations

Mine Tjenester

Kommunikasjon og Workshops

Som en offentlig foredragsholder vil jeg engasjere publikum gjennom fascinerende AI-fokuserte presentasjoner og oppslukende workshops, ekspertutviklet for å vekke inspirasjon og fremme innovasjon.

AI Konsultasjon

Øk virksomheten din med skreddersydde AI-løsninger, og lås opp enestående effektivitet, vekst og konkurransefortrinn.

Cybersikkerhet Konsultasjon

Jeg kan hjelpe deg med å styrke dine digitale tjenester med banebrytende nettsikkerhetsstrategier, og sikrer maksimal beskyttelse og trygghet.

Forskning

Driv organisasjonen din inn i fremtiden med banebrytende AI-forskning, gir næring til neste generasjons oppdagelser og uovertruffen muligheter.

Kontakt Meg


    nb_NONorwegian